2 kamer appartement met balkon: Petruspark 71

2 kamer appartement met balkon: Petruspark 71

Vitalis Residentie Petruspark
Mgr. Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
€1305exclusief €210,67 servicekosten
  • 356
  • 0
  • 1 Slaapkamer(s)
  • 1 Badkamer
  • 116 m2

Omschrijving

Dit appartement met study  (8 m2) naast de woonkamer, ligt op de begane grond van het complex en is bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin. Dit appartement beschikt over een balkon op het Noorden. Vanaf het balkon kijkt u uit aan de voorzijde van het pand aan de Mgr Swinkelsstraat. Dit appartement heeft 1 slaapkamer.

116 m2 (woonkamer 52 m2),  kale huurprijs 1.305,00 per maand (exclusief 210,67 woonzorg- servicekosten)

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.

Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp. LET OP: Dit is GEEN 24 uurs verpleging.

Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant, receptie, fysio, etc.

Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor uw eigen rekening. U kiest zelf een provider voor gas/water/licht/telefonie en Internet. Elk appartement heeft zijn eigen meterkast.

 

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met onze verhuuradviseur Amanda Loosschilder 06- 10419719. Of stuur een mail naar aloosschilder@woonincplusvitalis.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Faciliteiten

Kabel TV
Balkon
Zorg-alarmeringssysteem
Loggia
Centrale verwarming
Berging
Telefoon aansluiting
Dakterras
Patio

Plattegronden