2-kamer appartement Petruspark 11 Type B
Petruspark_Tuin (1)

2-kamer appartement Petruspark 11 Type B

Vitalis Residentie Petruspark
Mgr. Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
€1290exclusief € 221,94 servicekosten
Apartment
  • 999+
  • 0
  • 1 Slaapkamer(s)
  • 1 Badkamer
  • 106 m2

Omschrijving

Dit appartement ( type B) met loggia  (11 m2) naast de woonkamer, ligt op de begane grond van Residentie Petruspark. Begane grond is ongeveer 1,5 m vanaf de stoep. Het appartement is bereikbaar via de binnentuin. De loggia kijkt uit op de Imkerstraat en ligt op het zonnige zuiden. Het appartement heeft 1 slaapkamer. De appartementen op Residentie Petruspark zijn weer up to date en hebben bijna allemaal een renovatie van de keuken als het sanitair gehad.

Op residentie Petruspark hebben wij een vast zorgteam vanuit Vitalis, die de mensen ondersteunt waar nodig. Zij zijn 24/7 beschikbaar om de zorgalarmering op te volgen. U kunt dan ook geplande zorgmomenten afspreken, mocht dit nodig zijn.

Naast het appartement biedt Residentie Petruspark een groot scala aan sociale evenementen. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze verhuuradviseur. (zie onderaan voor haar contactgegevens)

106 m2 (woonkamer 42 m2),  kale huurprijs 1.290,00 per maand (exclusief 221,94 servicekosten)

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.

Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp. LET OP: Dit is GEEN 24 uurs verpleging.

Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant, receptie, fysio, etc.

Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor uw eigen rekening. U kiest zelf een provider voor gas/water/licht/telefonie en Internet (Ziggo heeft de beste ontvangst). Elk appartement heeft zijn eigen meterkast.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding contact op met onze verhuuradviseur Amanda Loosschilder 06- 10419719. Of stuur een mail naar aloosschilder@woonincplusvitalis.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Faciliteiten

Kabel TV
Balkon
Zorg-alarmeringssysteem
Loggia
Centrale verwarming
Berging
Telefoon aansluiting
Dakterras
Patio

Plattegronden