3 kamer appartement Deken van Liempdstraat 17 (Type O)

3 kamer appartement Deken van Liempdstraat 17 (Type O)

Vitalis Residentie Petruspark
Mgr. Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
€1440exclusief 221,94 servicekosten
  • 999+
  • 0
  • 2 Slaapkamer(s)
  • 1 Badkamer
  • 128 m2

Omschrijving

Dit appartement (type O) met loggia  (11 m2) voor de woonkamer, ligt op de 2e verdieping en is bereikbaar vanaf de Deken van Liempdstraat. Vanuit de loggia ( op het westen) kijkt u uit op de binnentuin van Residentie Petruspark. Het appartement heeft 2 slaapkamers en is met haar 128m2 lekker ruim.

De appartementen op Residentie Petruspark zijn weer up to date en hebben bijna allemaal een renovatie van de keuken als het sanitair gehad.

Op residentie Petruspark hebben wij een vast zorgteam vanuit Vitalis, die de mensen ondersteunt waar nodig. Zij zijn 24/7 beschikbaar om de zorgalarmering op te volgen. U kunt dan ook geplande zorgmomenten afspreken, mocht dit nodig zijn.

Naast het appartement biedt Residentie Petruspark een groot scala aan sociale evenementen. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze verhuuradviseur. (zie onderaan voor haar contactgegevens)

128 m2 (woonkamer 45 m2),  kale huurprijs 1.440,00 per maand (exclusief 221,94 servicekosten)

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.

Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp. LET OP: Dit is GEEN 24 uurs verpleging.

Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant, receptie, fysio, etc.

Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor uw eigen rekening. U kiest zelf een provider voor gas/water/licht/telefonie en Internet (Ziggo heeft de beste ontvangst). Elk appartement heeft zijn eigen meterkast.

 

Neem voor meer informatie contact op met onze verhuurconsulent Amanda Loosschilder 06- 10419719. Of stuur een mail naar aloosschilder@woonincplusvitalis.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Faciliteiten

Kabel TV
Balkon
Zorg-alarmeringssysteem
Loggia
Centrale verwarming
Berging
Telefoon aansluiting
Dakterras
Patio

Plattegronden