2-kamer appartement Petruspark 34 MET balkon! (Type C)
petruspark tuin

2-kamer appartement Petruspark 34 MET balkon! (Type C)

Vitalis Residentie Petruspark
Mgr. Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
€1330exclusief € 221,94 servicekosten
Apartment
  • 999+
  • 0
  • 1 Slaapkamer(s)
  • 1 Badkamer
  • 116 m2

Omschrijving

Dit appartement (type C) met balkon, ligt op de begane grond van Residentie Petruspark. Begane grond wil zeggen dat het ongeveer 1,5 meter hoger ligt dan de stoep. Het appartement is bereikbaar via de binnentuin en heeft 1 slaapkamer, een study naast de woonkamer en een volwaardige keuken en badkamer. De woonkamer en het balkon liggen op het westen en kijken uit op de omringende straten; de Imkerstraat en de Monseigneur Swinckelsstraat.

De appartementen op Residentie Petruspark zijn weer up to date en hebben bijna allemaal een renovatie van de keuken als het sanitair gehad.

Op residentie Petruspark hebben wij een vast zorgteam vanuit Vitalis, die de mensen ondersteunt waar nodig. Zij zijn 24/7 beschikbaar om de zorgalarmering op te volgen. U kunt dan ook geplande zorgmomenten afspreken, mocht dit nodig zijn.

Naast het appartement biedt Residentie Petruspark een groot scala aan sociale evenementen. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze verhuuradviseur. (zie onderaan voor haar contactgegevens)

116 m2 (woonkamer 52 m2),  kale huurprijs 1.330,00 per maand (exclusief 221,94 servicekosten)

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.

Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp. LET OP: Dit is GEEN 24 uurs verpleging.

Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant, receptie, fysio, etc.

Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor uw eigen rekening. U kiest zelf een provider voor gas/water/licht/telefonie en Internet (Ziggo heeft als enige provider de beste ontvangst). Elk appartement heeft zijn eigen meterkast.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende rondleiding contact op met onze verhuuradviseur Amanda Loosschilder 06- 10419719. Of stuur een mail naar aloosschilder@woonincplusvitalis.nl. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Faciliteiten

Kabel TV
Balkon
Zorg-alarmeringssysteem
Loggia
Centrale verwarming
Berging
Telefoon aansluiting
Dakterras
Patio

Plattegronden