Appartementen

Home > appartementen

Wonen met het oog op de toekomst

Midden in de stad Eindhoven biedt Petruspark 139 schitterende appartementen. De appartementen beschikken over een balkon of een loggia, waar u zomer èn winter heerlijk buiten kunt vertoeven.

Petruspark beschikt over een verscheidenheid aan type appartementen, alle in carré-vorm gelegen rondom de prachtige binnentuin. U kunt kiezen uit 2, 3- en 4- kamerappartementen met een woonoppervlakte van 100 tot 180m2. De appartementen beschikken over een hal, een ruime woonkamer, een aparte slaapkamer of study, een up-to-date badkamer, moderne open keuken en een balkon of terras/loggia. Een aantal grotere appartementen beschikt daarnaast ook over één of twee extra kamers, een tweede toilet en doucheruimte. De huurprijzen variëren van € 1.290 tot € 1.830 per maand kale huur. De woon/zorgservicekosten bedragen €235,94 per maand.

Een veilig gevoel

Vanuit de auto bedient u de toegangsdeuren van de parkeergarage en elk appartement beschikt over een eigen parkeerplek in de inpandige parkeergarage. Iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.
Wandelend betreedt u Petruspark via uw eigen entree die u deelt met een beperkt aantal medebewoners van uw portiek. En uiteraard bent u ook altijd welkom bij de receptie in de centrale entree.

Kortom, ons residentiele woonzorgconcept biedt u alles wat u nodig heeft om in de toekomst excellent te blijven wonen en leven. Warme zorg en ondersteuning, innovatieve digitale hulpmiddelen, culinair en cultureel vertier. We hebben alles in huis om in te spelen op uw wensen. En deze, waar het maar even kan, te overtreffen.

Aantrekkelijk wonen

  • Royale huurappartementen in een veilige en comfortabele ambiance
  • Midden in de stad, omgeven door een parktuin
  • Een vast gezicht achter de centrale receptie
  • 24/7 professionele zorg in huis beschikbaar
  • Uitgebreid kunst- en cultuurprogramma

Ligging Residentie

Vitalis Residentie Petruspark ligt net buiten de rondweg in Eindhoven-Noord. Op loopafstand van de Woenselse Markt, een winkelgebied met een groot aantal verschillende winkels. Al uw boodschappen doet u dus om de hoek. Petruspark is ook perfect bereikbaar via de uitvalswegen rondom Eindhoven of met het openbaar vervoer.