Residentie Petruspark bestaat 25 jaar!

Rendering 4

Op 1 oktober 2017 bestaat Residentie Petruspark in Eindhoven 25 jaar! Het spraakmakende project aan de Monseigneur Swinkelsstraat 2, dat begin jaren ’90 is ontwikkeld voor ouderen om langer zelfstandig en veilig te kunnen blijven wonen, is al jaren succesvol. Hoogwaardig wooncomfort in combinatie met passende services, zoals inspirerende kunst- en cultuuractiviteiten, een maaltijdservice in het gezellige restaurant, en de persoonlijke zorg op maat maken het concept tot een unieke formule. Hierbij wordt door de bewoners enkel betaald voor de geleverde diensten. Ook is er een veilig alarmeringssysteem in de woningen aangebracht, waardoor de zorg altijd dichtbij is. Zo lang als mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen in een fijne omgeving is nog steeds een actueel thema waar Petruspark volledig op is ingericht. De luxe, ruime woningen zijn onlangs voorzien van mooie, nieuwe, lichte keukens en badkamers en daarmee volledig aangepast aan de woonwensen van deze tijd. Het restaurant en de ontmoetingsruimte ondergaan op korte termijn een bijzondere en sfeervolle metamorfose; de impressies hiervoor zijn inmiddels klaar.

Wilt u meer weten over Residentie Petruspark, bezoek dan onze website www.residentie-petruspark.nl, of onze facebookpagina https://www.facebook.com/Vitalis-WoonZorg-Groep-Residentie-Petruspark-261705894331892/. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding met onze verhuuradviseur Beau Gubbels, 040-2202241 of info@vitalis-residenties.nl.

We heten u graag van harte welkom in Residentie Petruspark!