De Huiskamer is een bijzonder project binnen Residentie Petruspark

De Huiskamer is een bijzonder project binnen Residentie Petruspark. Zinvol en op een leuke manier de dag doorkomen is belangrijk voor iedereen. De Huiskamer biedt de mogelijkheid voor bewoners eigen passies (weer) op te pakken en samen met anderen aan activiteiten deel te nemen.

De Huiskamer is geopend op vijf dagdelen in de week: op maandagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur is het kookmiddag. Dan staat alles rondom koken centraal. Er wordt gezamenlijk een recept gekozen, dat door de bewoners zelf kan worden meegenomen en bereid. Boodschappen worden gezamenlijk gedaan in het winkelcentrum om de hoek. Daarna wordt er gezamenlijk gekookt en gegeten.

Op dinsdag en donderdag zijn er twee dagdelen, van 11.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Eens in de twee weken is er ruimte voor bloemschikken, waarbij de lokale bloemist de verse bloemen aanlevert en de bewoners creatief bezig kunnen zijn. Op dinsdagmiddag is er een fysiotherapeut in huis die een half uurtje beweegt met de bewoners als ze dat willen.

Verder is er veel ruimte voor eigen keuzes en dus activiteiten waar de bewoners zelf mee komen, zoals bijvoorbeeld wandelingetjes maken, uitstapjes, een spelletjesmiddag, een beautymiddag, geheugentraining, film kijken en jeu de boules in de tuin. Mocht u zelf een idee hebben voor activiteiten in De Huiskamer dan horen wij dat uiteraard graag. Als u een keer vrijblijvend kennis wil maken kan dat ook. U bent van harte welkom.

Voor meer informatie over de lokatie en tarieven kunt u contact opnemen met Manouk Kruizinga, tel. 040-2656766 of per e-mail: m.kruizinga@vitalisgroep.nl.