Open huis Zondag 11 maart

Wij verwelkomen u graag van 14.00 -16.00 uur bij de hoofdingang aan de Mgr. Swinkelsstraat 2, 5623 AP Eindhoven

Komt u rustig een kijkje nemen op de Residentie en een of meer (model)woningen bezichtigen. De luxe, ruime woningen zijn onlangs voorzien van mooie, nieuwe, lichte keukens en badkamers en daarmee volledig aangepast aan de woonwensen van deze tijd. Ook het restaurant en de ontmoetingsruimte hebben een bijzondere en sfeervolle metamorfose ondergaan.

Excellent wonen in een prachtig appartement? In Residentie Petruspark zijn de services en faciliteiten meer dan goed geregeld. U ervaart de ruimte om te leven, te ondernemen en te ontmoeten. Want genieten van het leven, dat doet u en dat wilt u blijven doen.

Voor meer informatie neem contact op met onze verhuuradviseur Amanda Loosschilder.   040 – 220 22 41 of info@vitalis-residenties.nl. Zij staat graag voor u klaar!

Bezoek ons ook op social media: Facebook, LinkedIn en You Tube!