Aangenaam Wonen
Aangenaam wonen

Residentie Petruspark is gebouwd in een carrévorm rond een ruim aangelegde binnentuin met zitjes, jeu de boules banen en een vijverpartij.

De locatie heeft vier verdiepingen; iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.

Filmpje: Vitalis Residentie Petruspark

De appartementen

De appartementen variëren van 106 m2 tot 167 m2, beschikken over een hal, ruime woonkamer, aparte slaapkamer of werkkamer, badkamer, keuken, terras/loggia en inpandige berging. Een aantal grotere appartementen beschikt daarnaast nog over een of twee extra kamers, een tweede toilet en doucheruimte.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

Faciliteiten

Een fijn restaurant, een goed uitgeruste fitnessruimte, een aantrekkelijke bibliotheek en een biljartruimte behoren tot het zorgvuldig gerealiseerde aanbod in deze residentie.

Bereikbaarheid

Residentie Petruspark ligt direct gelegen buiten de rondweg in Eindhoven-Noord. De locatie ligt op loopafstand van winkelgebied de Woenselse markt en is perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.