Zorgeloos wonen

Home > zorgeloos wonen

Bent u toe aan zorgeloos wonen?

Wanneer de tuin, als u eerlijk bent, eerder een last dan een rustpunt wordt, wanneer het onderhoud aan het huis uw vrije tijd opslokt, denkt u wellicht weleens na over zorgelozer wonen? Residentie Petruspark heeft alles in huis om aangenaam te wonen. Nu en in de toekomst.

Zorg op maat

De medische wereld maakt belangrijke ontwikkelingen door en heeft veel impact op onze omgeving en ons welzijn. Met de huidige zorgtechnologie kunnen we gezonder dan ooit oud worden. Wat we onder welzijn en kwalitatief leven verstaan, is voor ieder persoonlijk verschillend. Persoonlijk contact en elkaar echt kennen om goed om te kunnen gaan met de continu verruimende mogelijkheden wordt steeds belangrijker.

In residentie Petruspark werkt een inhouse-zorgteam. Persoonlijk contact verrijkt de samenwerking tussen het team en de bewoners. Mocht u een (zorg)-vraag hebben, dan is het een prettig gevoel om het team al te kennen. Zij zullen naast u staan met een goede en deskundige hulp en advies, en samen bekijken welke professionele zorg er nodig is

Het zorgteam van Petruspark krijgt op ZorgKaartNederland hoge waarderingen van bewoners!

Vanuit de Vitalis WoonZorg Groep wordt het team gevoed met de meest recente ontwikkelingen, zo werken we voor het toetsen van innovaties van de toekomst veel samen met onze technologische ontdekplek binnen Vitalis.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denk hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur. Iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de inpandige parkeergarage en bergingen in het souterrain. Wel zo’n veilig gevoel.

Hoog­gewaardeerde zorg

“Als coördinerend wijkverpleegkundige bieden wij met een team van verzorgenden en verpleegkundigen thuiszorg binnen de Residenties. Wij staan voor de professionele kwaliteit van de verpleging en de verzorging.

Ik vind het belangrijk om ons te blijven beseffen dat de bewoners niet wonen waar wij werken; wij werken bij bewoners thuis. Samen met de bewoner bekijk ik voor welke zorg professionele ondersteuning nodig is.

Wonen binnen de Residenties biedt een veilige woonomgeving. Bewoners helpen elkaar waar nodig. De appartementen zijn voorzien van zorgalarmering. Doordat wij als Zorgteam inpandig aanwezig zijn, kunnen we bij een calamiteit snel meedenken en acteren. Petruspark is een fijne en warme woon- en werkplek. Dankzij de prettige sfeer voelen ook alle medewerkers zich echt thuis op Petruspark.”

Elvira Adams

Bewoners en medewerkers aan het woord

Mevrouw van Loon

Mevrouw Van Loon was nog geen 65 jaar toen ze naar Petruspark verhuisde. Ze wilde beschermder wonen, zelfstandig met zorg dichtbij.

Mevrouw van der Hoek​

Mevrouw van der Hoek is 91 jaar oud, heeft 3 zonen en woont al 18 jaar op Petruspark. Ze raadt iedereen aan hier te komen wonen.

Mevrouw van der Hoek

Mevrouw van der Hoek is 91 jaar oud, heeft 3 zonen en woont al 18 jaar op Petruspark. Ze raadt iedereen aan hier te komen wonen. 

Mevrouw van Loon

Mevrouw Van Loon was nog geen 65 jaar toen ze naar Petruspark verhuisde. Ze wilde beschermder wonen, zelfstandig met zorg dichtbij.

Mylene ter Brake

Ons zorgteam staat open voor vernieuwing en heeft altijd iets voor elkaar over, nooit is iets te veel.
En dienstruiling is nooit een probleem.